Keijzer Kompas

Pierre Keijzer

 
  Welkom

Keijzer KompasCoachen - Scheidingen - Zelfanalyse - Trainingen

  Werkwijze
Activiteiten
  coachen
  trainingen
  zelfanalyse
  scheidingen
Informatie
Publicaties
Contact

 

Coachen.  Soms is het niet makkelijk om problemen zelfstandig op te lossen. Dat kan zijn door emotionele betrokkenheid bij personen, het niet kunnen loslaten van bijvoorbeeld relaties, oude gewoontes of vaste patronen, het niet meer kunnen onderscheiden van hoofd- en bijzaken, et cetera.

Coaching kan u helpen een probleem op te lossen, uw leven (weer) structuur te geven, een nieuwe weg in te slaan, enzovoorts. Omdat niemand gelijk is, is coaching voor iedereen anders. Een standaardprogramma bestaat niet.

Coaching is altijd maatwerk!
Heeft u behoefte aan ondersteuning? Maak dan een afspraak voor een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek. In dit gesprek wordt uw hulpvraag verhelderd, doelstellingen geformuleerd en een mogelijk plan van aanpak besproken. Ook wordt dan een globale inschatting gemaakt van het traject (zoals het aantal gesprekken en de frequentie daarvan).

Feedback. U vertelt en ik coach om het maximale uit u zelf te halen. U krijgt van mij duidelijke feedback, tips en aandachtspunten mee. U gaat daarmee aan het werk om de wind weer vol in de zeilen te krijgen

 

De vuurtoren geeft koers. Je gevoel ook

 

Als een paal boven water

 

 

 

 
 

Het eerste gesprek is gratis
maak nu een
afspraak

 

 

2012  Alg.voorwaarden  links

Keijzer Kompas - Dollard 220 - 9204CW - Drachten - 06 53880253 - e-mail