Keijzer Kompas

Pierre Keijzer

 
  Welkom

Keijzer KompasCoachen - Scheidingen - Zelfanalyse - Trainingen

  Werkwijze
Activiteiten
  coachen
  trainingen
  zelfanalyse
  scheidingen
Informatie
Publicaties
Contact

Scheidingsbemiddelaar. Hoe geef je je leven weer koers en wie kan je daar mee helpen? Ga je scheiden, dan kun je terecht bij een scheidingsmakelaar, mediator, advocaat enz. Veelal is dit kostbaar en een langdurig proces. Je wilt toch graag zelf aan het roer staan en je toekomst niet laten bepalen door (bemiddelende) meningen van anderen?

Zelfvertrouwen. Waar kun je terecht als je niet naar een psycholoog wilt en een bemiddelaar of mediator niet meer aan de orde is? Wie is er dan nog voor je, waar kan je je verhaal kwijt, wie kan je helpen om structuur in je leven te krijgen, wie helpt je om je weg weer te vinden, je zelfvertrouwen terug te krijgen, zelfinzicht te krijgen, te reflecteren?

Emotie. Wat in de weg staat bij een scheiding (of dat nu in je relatie of in je werk plaatsvindt) is emotie. Emotie van jezelf maar ook van de ander. Emotie staat het rationeel denken en handelen in de weg. Hierdoor gedraag je je anders dan je zou willen. Je herkent het misschien wel: je hebt een gesprek, je hoort één (verkeerd) woord en voordat je het weet gaat het gesprek over iets heel anders en eindigt het in verdriet, boosheid, verwardheid et cetera. De essentie (waar gaat het om) raak je kwijt. Door objectief naar jezelf en/of de situatie te kijken zie je dat je handelen, je doen en laten, niet aansluit bij je wens hoe je over wilt komen en wat je (vooral samen) wilt bereiken. Jouw gedrag zorgt voor een (onwelkome) reactie bij de ander.

Het perspectief
Door bewust te worden van je eigen gedrag kan je gesprekken zó ombuigen dat deze effectiever worden om samen tot een oplossing te komen. Ook word je meer bewust van het gedrag en emoties van anderen, waardoor je positiever in een vervelende situatie komt te staan. Ooit ben je een relatie begonnen uit liefde, in een nieuwe baan gestapt uit passie, et cetera. In het proces dat je afscheid van elkaar neemt, kun je er voor zorgen dat de manier waarop je uit elkaar gaat, zakelijk of privé, niet alleen rust brengt maar ook aangenaam en acceptabel is voor beide partijen.

Vrijblijvend gesprek. Heb je behoefte aan niet alleen een luisterend oor maar ook aan een professioneel, onafhankelijk, persoon die met je meedenkt, je serieus helpt te werken aan je eigen ‘ik’? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met Pierre Keijzer in Drachten, afgestudeerd lifestyle coach en ervaringsdeskundige, via telefoonnummer: 06 – 53 88 02 53 of per e-mail: info@ikwordbewust.nl

Tevens bied ik hulp bij het samenstellen van een ouderschapsplan. Waarbij gekeken wordt en rekening gehouden met de wensen van de kinderen eventuele nieuwe samenstelling van het gezin. Met een jaarlijkse terug kerend moment  over de functionaliteit , eventuele aanpassingen -veranderingen, tevredenheid voor alle partijen betreffende omgang- ouderschapsplan.

 

De vuurtoren geeft koers. Je gevoel ook

 

 

 
 

Het eerste gesprek is gratis
maak nu een
afspraak

 

 

© 2012  Alg.voorwaarden  links

Keijzer Kompas - Dollard 220 - 9204CW - Drachten - 06 53880253 - e-mail