Keijzer Kompas

Pierre Keijzer

 
  Welkom Keijzer KompasCoachen - Scheidingen - Zelfanalyse - Trainingen
  Werkwijze
Activiteiten
Informatie
Publicaties
Contact

 

Niemand is gelijk! Een standaard programma bestaat daarom niet. Ik lever maatwerk en bekijk samen met u welke aanpak bij u past. Voorafgaand aan de coaching vindt een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek van circa een half uur plaats. Tijdens dit gesprek wordt niet alleen geïnventariseerd waar uw behoefte ligt, maar ook of er een klik is tussen u en mij. Na dit gesprek maken wij nadere afspraken.

Korte begeleiding. Mijn streven is mensen zo kort mogelijk te begeleiden. Geen urendurende sessies, geen lange trajecten. Sommige mensen hebben genoeg aan één of twee gesprek(ken). Afhankelijk van de aard van de problematiek kan het natuurlijk zijn dat wat meer tijd nodig is. Het gemiddeld aantal gesprekken is 5. In onze gesprekken wordt aandacht geschonken aan zaken die voor u moeilijk zijn. U ontvangt directe en duidelijke feedback. Kortom: de sessies zijn praktisch en concreet.

U kunt bij Keijzer Kompas terecht voor één coachingsgesprek of een traject voor meerdere gesprekken. Gesprekken vinden veelal eenmaal per veertien dagen plaats. Afhankelijk van uw behoefte kan de tussenliggende periode korter of langer zijn.

Gesprekken kunnen zowel binnen of in de open lucht plaatsvinden.

Kijk voor meer informatie bij Activiteiten
 

 

 

 

 

 
 

Het eerste gesprek is gratis
maak nu een
afspraak

 

 

© 2012  Alg.voorwaarden  links

Keijzer Kompas - Dollard 220 - 9204CW - Drachten - 06 53880253 - e-mail